Lyse Netter 2019

Lyse Netter


Lyse Netter spiller inn sommernatta på Årsteinøya 2019!


Lyse Netter er et popband fra Lofoten.

Bandet ble lansert med et brak våren 2017 da deres første singel Prøva Igjen gikk rett inn på spillelistene på både NRK P3 og NRK P1, var en av de mest spilte norske låtene på radio i sommermånedene og ble av P3s musikksjef Mats Borch Bugge hyllet som «Nordlandsindie på sitt mest dansbare».

Siden den gang har bandet bl.a. rukket å slippe en håndfull nordnorske poplåter, fått alle utgivelsene sine spillelistet på radio og spilt konserter på By:Larm, Trænafestivalen, Høllafæst, på toppen av Holmenkollen og varmet opp for Marcus & Martinus på Mandelasletta i Tromsø.

Musikalsk manøvrerer bandet seg i et landskap farget av både moderne popmusikk og det evigunge åttitallet. Inspirasjonskildene strekker seg fra artister som Phoenix, M83 og St. Lucia koblet med åttitalsgiganter som Don Henley, Lionel Richie og Prefab Sprout.

Sommeren 2018 ble en stor opptur for bandet med konserter på bl.a. Trænafestivalen, Trevarefest og Festspillene i Nord-Norge. Kombinasjonen av nordnorsk sommer og lettbeint nordnorsk popmusikk inspirert av 80-tallet falt i god smak både blant publikum og hos anmelderne. Harstad Tidene omtalte konserten på Festspillene som "Et friskt pust" og skrev at "Lyse Netter fikk publikummet i et fullsatt Karma med seg, og imponerte med et svært godt liveshow".

I løpet av våren kommer det ny musikk fra bandet. Deretter venter en ny festivalsommer og tida som bandet setter aller høyest.

For det er i et sommerlandskap hvor dagene sømløst glir over i hverandre at Lyse Netter er i sitt ess. Når dagene fyller deg med energi og kveldene gir rom for store ideer og intense forelskelser. Tiden man aldri kan få nok av og som du savner resten av året.
Lyse Netter!

Share by: